Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

Albin Kurti do ta shpallë sot zyrtarisht kandidaturën për kryetar të Lëvizjes Vetëvendosje

1 min read

“Sot në ora 18:00, te Pallati i Rinisë, Kryetari i Organizatës më të madhe politike në vend, Albin Kurti, shpalos platformën e tij për mandatin e ri 4 vjeçar. Gjithashtu, do të shpalosen edhe platformat e dy organizatave të ndërvarura, ajo e Grave për VETËVENDOSJE!, të cilën pritet ta drejtojë Albulena Haxhiu, dhe të Rinisë për VETËVENDOSJE!, të cilen pritet ta drejtojë Behar Jashari.”, thuhet në njoftim.