AlternAtivA hapë selinë e re të partisë në Tetovë 1

Sonte, me praninë e dhjetëra aktivistëve, hapëm selinë e re të partisë në Tetovë. AlternAtivA vazhdon të rritet në këtë qytet dhe gjithnjë e më shumë tetovarë përqafojnë idetë politike të Alternativës. Prej sonte, ata kanë një shtëpi të re, ku mund ta jetësojnë idealin e tyre politik.

By vull