Ambasada e Gjermanisë në Shkup me njoftim për qytetarët 1

Ambasada e Republikës Federale e Gjermanisë në Shkup ka bërë të ditur se me datën 3 dhe 6 tetor ambasada do të jetë e mbyllur. Në njoftimin e Ambasadës nuk jepen shpjegime mbi arsyen e mbylljes. Në vijim njoftimi i plotë i Ambasadës.

 

Ambasada më datën 03 dhe 06 tetor 2022 do të jetë e mbyllur.
Die Botschaft ist am 3. und 6. Oktober 2022 geschlossen.”

By vull