Slot Thailand
Slot Thailand
Toto Macau
Slot88
Slot Ovo
Slot Ovo
Anti Rungkad
Depo Slot
Slot Jp
Slot Zeus
Mpo Slot
ASH në opozitë reagonte ashpër, tani heshtë! - Koha News
ASH në opozitë reagonte ashpër, tani heshtë! 1

Shkruan: Naser Pajaziti

Më çudit fakti se si Aleanca për Shqiptarët dje gjatë gjithë ditës nuk e tha asnjë fjalë apo reagim pas shpalljes së dënimeve apo qortimeve sa për sy e faqe për të akuzuarit në rastin e djegies së Spitalit modular në Tetovë, ku u dogjën të gjallë 14 qytetarë.

Sa për kurreshtje shfletova arkivën një vit më parë dhe sa e sa reagime të ashpra, ku më bëri përshtypje një fjali e ashpër kundër partnerëve aktual të koalicionit: “pushteti i regjimit hibrid është më i rëndësishëm sesa jeta e qytetarëve”!

Të digjen gjallë 14 njerëz dhe askush të mos përfundoj prapa grilave, por vetëm me dënime me kusht, kjo ndodhë vërtetë vetëm në sistemet e kapura të drejtësisë. Jo më kot aleatët tanë ndërkombëtarë sidomos SHBA po alarmon çdo ditë për këtë katandisje!

By vull