Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

ASH: Nuk është e vërtetë që kemi diskutuar për pozicione në qeveri

1 min read

Zëdhënësi i Aleancës për Shqiptarët, Arben Zeqiri, tha për “ Lokal”  se informacionet e publikuara më parë nga “TV Clan”, sipas të cilave partia tashmë ka hyrë në qeveri dhe do të marrë tre ministri, janë spekulime.

Sipas mediave shqiptare, Aleanca duhet të marrë ministritë e Shëndetësisë, Arsimit dhe Ministrisë së Arsimit dhe Kulturës.

Prej disa javësh në opinion po qarkullon tema e zgjerimit të Qeverisë dhe hyrjes së mundshme të AA në kabinetin qeveritar, por deri më tani asgjë konkrete.

Javën e kaluar, Arben Taravari dhe kryeministri Dimitar Kovaçevski kanë pasur një takim, por pas tij kanë bërë të ditur se zgjerimi i Qeverisë nuk ka qenë objekt debati.