Elezi: Nga BERZH sigurohen mjete për rrugët Shkup – Bllacë dhe Kërçovë – Gostivar

Blerand Rexhepi

Banka Europiane për Rindërtim dhe Zhvillim do të financojë ndërtimin e autostradave nga Shkupi për në Bllacë dhe nga Gostivari drejtë Kërçovës, më saktësisht pjesa e parë nga Kërçova drejtë Bukojçanit, këtë e ka theksuar zv.ministrja e financave Shiret Elezi. “Në takimin vjetor të BERZH është diskutuar për bashkëpunimin aktual […]

Forumi Ekonomik i Vjenës, Maqedonia Veriore në fokusin e ngjarjeve prestigjioze të kryeqytetit austriak

Blerand Rexhepi

Forumi Ekonomik i Vjenës, platforma ekonomike europiane me seli në Vjenë organizon edhe këtë vit forumin ekonomik nën moton “Perspektiva të reja në Republikën e Maqedonisë Veriore”. Ky forum pritet të mbahet në Vjenë më 20 maj 2019 në selinë e operatorit kryesor austriak të telekomunikacionit “A1 Telekom Austria Group”, […]

Universiteti Ndërkombëtar Ballkanik prezanton ofertën studentore

Blerand Rexhepi

Bordi drejtues i Universitetit Ndërkombëtar Ballkanik (IBU), në një takim me gazetarët ka prezantuar aktivitetet, objektet arsimore në kampus, bashkë me arsyet se përse duhet të zgjidhet ky universitet, raporton Anadolu Agency (AA). Kryetari i Bordit Ekzekutiv të IBU-së, Aydogan Ademoski, zëvendëskryetari, Eser Cevahir dhe anëtari, Imer Selmani, në konferencën […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: