Elezi: Indikatorët makroekonomik dhe institucionet ndërkombëtare vërtetojnë se ekonomia shkon përpara

Blerand Rexhepi

Indikatorët makroekonomik tregojnë se ekonomia shkon përpara, në kushte kur në nivel global bëhet sfidë për tarifat doganore, ekonomia jonë po shënon një rritje në industri dhe eksport, kështu thekson zv.ministrja e financave Shiret Elezi. “Prodhimi industrial ka rritje prej 10% në dy muajt e parë të vitit, sipas të […]

Kujt i thotë ‘Kjo dashni’ këngëtari Driton Jakaj? (Video)

Blerand Rexhepi

Këngëtari i njohur kosovar, Driton Jakaj, sapo ka lansuar projektin më të ri muzikor, këngën me titull “Kjo dashni”. Jakaj, i njohur si këngëtar mjaft i angazhuar, që ndër vite e ka kultivuar suksesshëm muzikën folklorike, popullore dhe atë zbavitëse, është gati për të qenë pranë adhuruesve edhe këtë sezon. […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: