“Komitët” të jenë tifoz e jo huliganë

Blerand Rexhepi

“Komitët”, por jo vetëm edhe ata “komitë” e “çetnikë” të veshur me petkun e politikës dhe shërbimeve pro-ruse edhe njëherë treguan edhe njëherë ndasitë etnike, por edhe politike. Nga Destan JONUZI Politikanët e pushtetit dhe opozitës, e sidomos ato shqiptarë duhet t’i thërrasin mendjes dhe të shohin se pse ende […]

Elezi: Po bëhen zgjidhje të reja ligjore për të përmirësuar kushtet për tregëtimin e instrumenteve financiare

Blerand Rexhepi

“Financimi i qëndrueshëm luan një rol të rëndësishëm në përmirësimin e efikasitetit ekonomik, prosperitetit dhe konkurrencës së një vendi. Koordinimi ndërmjet Bankës Popullore dhe Ministrisë së Financave është kyç për ruajtjen e stabilitetit makroekonomik dhe financiarë, i cili është një parakusht për rritje gjithëpërfshirëse dhe të qëndrueshme”, kështu theksoi zëvendësministrja […]

Dëmtohen pajisjet urbane në rrugën e Banjës në Tetovë

Blerand Rexhepi

Pajisjet urbane të vendosura në rrugën e Banjës në Tetovë natën e sontme janë dëmtuar nga qytetarë të papërgjegjshëm të cilët si synim kanë vetëm dëmtinin e pronës publike e cila është vendosur në këtë pjesë rekreacioni për qytetarë të cilët kalojnë një pjesë të mirë të ditës në këtë […]

Fjalim i madh për Kosovën në Beograd

Blerand Rexhepi

Ismet Sylejmani Ajo që ngjau në paralmentin serb në Beograd në kryeqytetin e ish-jugosllavisë dhe të Serbisë, duket e pabesueshme! Ngjarje e madhe ishte dhe do të mbetet fjalimi i deputetit e politikanit liberal demokrat serb në parlamentin e Serbisë në Beograd! Fjalimi, mund të quhet me plotë të drejtë […]

Shqiptari zgjidhet si më i bukuri i Zvicrës, Kenan Murseli fiton titullin e ‘Mister Swiss Francophone’

Blerand Rexhepi

Djaloshi nga Kosova por që jeton në Zvicër, Kenan Murseli ka fituar titullin si djaloshi më i bukur në spektaklin e bukurisë ‘Miss&Mister Swiss Francophone’, konkurs ky jashtëzakonisht shumë në konkurencë të madhe mirëpo ka arritur të mund të gjithë konkurencën dhe të shpallet si më i bukuri në shtetin […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: