Drejtori Ahmeti: Fondi për Sigurim Shëndetësor nga Shtatori siguron mjete financiare për personelin e mesëm që kanë kryer shkollim universitar

Blerand Rexhepi

Dje gjatë takimit që kanë pasur në ministrinë e Shëndetësisë, drejtori i Fondit të shëndetësor Faton Ahmeti njofton se Fondi i shëndetësisë ka siguruar tashmë mjete financiare për personelin e mesëm që kanë kryer shkollim universitar. Në takimin e përbashkët me Ministrin e shëndetësisë z. Venko Filipçe, kolegun z. Stevo […]

Grubi: Qeveria ndan mbi 4.5 milion denar për Çairin

Blerand Rexhepi

Është nënshkruar tashmë kontrata për rekonstruimin e rrjetit të ujësjellësit dhe kanalizimit fekal e atmosferik në rrugën Resenska 1 dhe 2 në komunën e Çairit. Gjithë ky projekt mban shumën prej 4.491.917 denarë, ndërkohë që lajmin e ka bërë të ditur Zëvendëskryeministri i parë Artan Grubi i cili njofton se […]

Kryetari Dehari me energji të shtuar në realizim të projekteve: Rruga e “Shkupit”, me standarde

Blerand Rexhepi

Kryetari i komunës së Kërçovës, Fatmir Dehari, ka pasqyruar kompleksin e projekteve në një nga rrugët më të frekuentuara të qytetit, rruga e “Shkupit”, e cila tashmë, po ndërtohet me të gjitha standardet. Kryetari aktual dhe kandidat për mandatin e tretë, z. Fatmir Dehari, nuk ndalet, ai me energji të […]

Gerasimovski-Tang: Diskutohet Plani i ri Strategjik Afatmesëm i WIPO

Blerand Rexhepi

Në takimin e sotëm me Drejtorin e Përgjithshëm të Organizatës Botërore të Pronës Intelektuale (WIPO), Z. Darren Tang, diskutuam Planin e ri Strategjik Afatmesëm të WIPO (WIPO) 2022 – 2026. Gjithashtu rishikuam programin dhe buxhetin e propozuar për 2022/2023 dhe biseduam për bashkëpunimin në të ardhmen me drejtuesit e Zyrave […]

Fatmir Dehari përmbyll javën në Çerdhen e qytetit

Blerand Rexhepi

Kryetari i komunës së Kërçovës, Fatmir Dehari, ka përmbyllur javën në një ambient të jashtëzakonshëm, në Çerdhen e qytetit, duke potencuar se është plotësim shpirtëror për të. Z. Dehari ka potencuar se ishte ditë e veçantë “organizimi i një dite me fëmijët nga mosha 9 muaj deri në 6 vjeç, […]

Kryetari Dehari gjithandej i mirëpritur, fshati Kolibar e përgëzon dhe shpreh mirënjohje

Blerand Rexhepi

Kryetari i komunës së Kërçovës, Fatmir Dehari, pas një kohe të vështirë të pandemisë, i kthehet projekteve të vlershme e të dobishme të komunitetit, me realizim sipas prioriteteve, të cilat gjejnë përkrahje të plotë. Në radhë ishte prezantimi i punëve infrastrukturore të fshatit Kolibare. Kryetari Dehari ka shkruar si vijon: […]

Zaev: Kemi përparim në bisedime, vendosim besimin mes popujve

Blerand Rexhepi

Ne jemi një hap përpara – po rivendosim besimin midis popullit maqedonas dhe bullgar. Në takimet në Sofje, ne aktivizuam dialogun dhe konfirmuam se jemi për miqësi. Dialogu do të sjellë një zgjidhje për popujt tanë, për të rinjtë, për një të ardhme të përbashkët europiane. Zgjidhjet duhet të marrin […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: