Pse burrat shqiptar e kanë zakon të shkëmbejnë duhan me njëri-tjetrin?

vull

Ndërrimi i duhanit ka qenë gjithmonë një shenjë respekti i ndërsjelltë mes burrave shqiptar. Për burrat, të cilët kryenin detyra shoqërore me rëndësi si: pjesmarrja në kuvendet e fshatit ose të krahinës, angazhimi në zgjidhjen e konflikteve të shumëllojshme, administrimi i çështjeve ekonomike e socialkulturore të familjes ose i problemeve […]

Izet Zeqiri: Shtrejt do ta paguaj kjo qeveri korrupsionin e bardhë

vull

Nga kjo qeveri pritëm ,,ndryshim”, që nënkuptojmë ndërrimin e ndonjë gjendjeje, procesi, përmbajtjeje, mënyrës së të punuarit, sjelljeje, procedure që ka mbisunduar gati 10 vite. Çfarë ndryshimi po shohim me këtë mënyrë të qeverisjes koruptive, asgjë të re, do të thoja një modifikim që është ndryshim sipërfaqësor apo formal pa […]

Në maj mblidhen dy qeveritë, kësaj here në Shkodër

vull

Një mbledhje e përbashkët mes qeverisë së Kosovës dhe Shqipërisë pritet të mbahet në muajin maj, por këtë herë në qytetin e Shkodrës. Në nëntorin e vitit që e lëmë pas, në Pejë u mbajt mbledhja e pestë mes Qeverisë së Kosovës dhe të Shqipërisë. Për herë të parë, dy […]

Banka Evropiane e Investimeve hap “thesin” për rrugët në Shqipëri

vull

Banka Europiane e Investimeve miratoi gjithsej 4.8 miliardë euro financime të reja për sektorin privat, transportin, energjinë, strehimin dhe investimet në sektorin e ujit, nga të cilat 864 milionë euro janë mbështetje për investime jashtë Evropës. Duke demonstruar angazhimin e vendosur të Bankës së BE-së për angazhimin e palëve të […]

Tifozët ofenduan lojtarin serb, shikoni se çfarë gjesti bën shqiptari

vull

Kur gjuha shkon te racizmi, të gjithë bëhen bashkë. Madje edhe një shqiptar edhe një serb që ndajnë urrejtje shekullore midis njëri-tjetrin. Kështu ka ndodhur edhe në një ndeshje për të rinjtë në kampionatin italian, midis Torinos dhe Fiorentinës. Në një moment të ndeshjes, tifozët e Torinos, kanë filluar të […]

Berisha: Vendimi për Tahirin, goditje e rëndë për negociatat

vull

Ish-kryeministri Berisha e ka cilësuar vendimin e djeshëm të Gjykatës së Apelit për mosshtyrjen e afatit të hetimeve për ish-ministrin e Brendshëm, Saimir Tahirim si një tjetër goditje e rëndë për procesin e hapjes së negociatave “Një goditje tjetër e rëndë e procesit të hapjes së negociatave! Të dashur miq, […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: