Azemi është ndër banorët më të përmendur brenda dhe jashtë shtepisë më të famshme.

Ai po shfaq ndjenja dashurie për Albën, por nuk po i ndal ngacmimet as me Vesën.

Disa detaje të vogla i bëjnë ndjekësit të aludojnë se mund të ketë diqka mes tyre, shkruan Kosovarja.

Shikoni më poshtë dhe jepni mendimin tuaj

By vull