Zv/kryeministri Bitiqi dhe Qeveria janë të gatshëm ta sjellin Nikolla Gruevskin në Maqedoni.

Fillimisht me “zbutje” të dënimit, pastaj me “burg shtëpiak” dhe me falje.

Funksionarët që erdhën në pushtet duke kërkuar burgimin e Gruevskit dhe shkatërrimin e regjimit të tij, tani po e kërkojnë atë të lirë?!

Epo ka logjikë, sepse siç thotë populli “Tenxherja, kapak kërkon”. Dhe këto funksionarë të korruptuar ashtin e tyre e duan, krimin për ta vazhduar. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02Be3zcA7NVb6icobGmHfxXt5qHQuXunSxYUin3TU5GpWN16gqNxhGEHb9UDizdwYVl&id=100008190610189&mibextid=Nif5oz

By vull