Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

“Ballistët” organizuan turne në 29 vjetorin e themelimit si tifogrup

1 min read

Ditë më parë përfundoi turneu i organizuar nga shoqata e tifozëve ‘Ballistët’ ku fitues u shpall ekipi ‘Visar Sinani.’ Vendin e dytë e mori ‘Çarshia e Epërme’ ndërsa të tretin ‘Drenovec 1992.’

Nga ana e shoqatës së tifozëve Ballistët  falënderojnë të gjithë që kanë ndihmuar të realizohet ky manifestim.

“Faleminderit të gjithë ekipeve që morën pjesë si dhe sponsorëve tanë: ‘Shkolla fillore Përparimi,’ ‘Ëmbëltore Amfora,’ ‘Libraria Rotring,’ ‘Sach Caffe,’ dhe ‘Restorant Kurtishi.’  Ky turnir ishte pjesë e aktivitetit tonë për 29 vjetorin e themelimit si tifogrup,”

B