Slot Thailand
Slot Thailand
Toto Macau
Slot88
Slot Ovo
Slot Ovo
Anti Rungkad
Depo Slot
Slot Jp
Slot Zeus
Mpo Slot
Bartësi i listës së këshilltarëve të  BDI-së, Faton Ameti fillon me fushatën - Koha News
Bartësi i listës së këshilltarëve të  BDI-së, Faton Ameti fillon me fushatën 1

Zgjedhjet e parakohshme për anëtarë këshilli në Komunën e Tetovës, kanë ndezur motorët edhe në Bashkimin Demokratik për Integrim duke u takuar me qytetarët në vendbanimin Reçicë të Madhe si dhe në fshatin Xhepçisht.

Status i bartësit tw listës, Faton Ameti

By vull