Slot Thailand
Slot Thailand
Toto Macau
Slot88
Slot Ovo
Slot Ovo
Anti Rungkad
Depo Slot
Slot Jp
Slot Zeus
Mpo Slot
Basri Mehmedalija:Lëvizja Besa dhe Bilall Kasami – drita e shumëpritur në fund të tunelit! - Koha News
Basri Mehmedalija:Lëvizja Besa dhe Bilall Kasami – drita e shumëpritur në fund të tunelit! 3
Lëvizja Besa dhe Bilall Kasami – drita e shumëpritur në fund të tunelit!
Ditë e shënuar për qytetarët e Tetovës, fillimi i ri në drejtimin e qeverisjes lokale drejtë punës, progresit dhe zhvillimit. Ju faleminderit nga zemra për përkrahjen dhe mundësinë për të dëshmuar në mandatin e ardhshëm që Tetova mundet, meriton dhe do të qeveriset ndryshe dhe me dinjitet!
Besimi juaj rekord flet për pritshmëritë e mëdha nga qeverisja e Lëvizjes Besa dhe Prof. Dr. Bilall Kasamit. Do të punojmë që pritshmërive të larta dhe besimit të madh t’i përgjigjemi me rezultate të shkëlqyeshme. Përpara na presin sfida në të mirë të qytetit, të cilat me përkrahjen dhe besimin tuaj do ti zgjidhim.
Bashkë, na priftë e mbara!
FALEMINDERIT nga ❤,
Basriu
Basri Mehmedalija:Lëvizja Besa dhe Bilall Kasami – drita e shumëpritur në fund të tunelit! 4

By vull