Bashkë me kryetarin Ali Ahmeti morëm pjesë sot në hapjen e zyrave të reja të degës së Bashkimit Demokratik për Integrim në Kumanovë.
Dyert e këtyre hapësira do të jenë gjithmonë të hapura për të dëgjuar kërkesat e qytetarëve dhe për të vënë në lëvizje mekanizma më efikas për jetë më cilësore.
Faleminderit aktivistëve tanë në Kumanovë që me masovitetin e tyre dëshmuan se i qëndrojnë besnik Ali Ahmetit dhe vizionit të dëshmuar përparimtar të Bashkimit Demokratik për Integrim.

Bashkë me kryetarin Ali Ahmeti morëm pjesë sot në hapjen e zyrave të reja të degës së Bashkimit Demokratik për Integrim në Kumanovë.
Dyert e këtyre hapësira do të jenë gjithmonë të hapura për të dëgjuar kërkesat e qytetarëve dhe për të vënë në lëvizje mekanizma më efikas për jetë më cilësore.
Faleminderit aktivistëve tanë në Kumanovë që me masovitetin e tyre dëshmuan se i qëndrojnë besnik Ali Ahmetit dhe vizionit të dëshmuar përparimtar të Bashkimit Demokratik për Integrim.

By vull