Bebe Rexha po shijon pak pushim ndërsa është në turne, përpara shfaqjes së saj në Republikën e Singaporit.

Pasi bëri ndalesa në Japoni dhe Tajlandë, kantautorja ka pak ditë që të dalë në skenën në vendin ishullor të martën, më 7 nëntor.

Për të ndihmuar në pushim, ajo u relaksua pranë pishinës së saj të hotelit, me sa duket në qytetin e Singaporit, që ishte një vend i madh urban, e kompletuar me rrokaqiejt dhe një popullsi prej gati gjashtë milionësh, sipas Simple Maps.

By vull