Slot Thailand
Slot Thailand
Toto Macau
Slot88
Slot Ovo
Slot Ovo
Anti Rungkad
Depo Slot
Slot Jp
Slot Zeus
Mpo Slot
'Bebushe', kënga më e re nga Bafte dhe Turabi - Koha News
'Bebushe', kënga më e re nga Bafte dhe Turabi 1

Këngëtarja Bafte dhe Turabi kanë ardhur me projekt të ri muzikor.

Në kanalin Youtube ata kanë hedhur këngën ‘Bebushe’.

Kënga u bë nga Nurteel dhe Granit Gashi, të cilët përpos muzikës, kanë bërë edhe tekstin.

‘Bebushe’ u finalizua edhe me klip nga Kotorri.