Slot Thailand
Slot Thailand
Toto Macau
Slot88
Slot Ovo
Slot Ovo
Anti Rungkad
Depo Slot
Slot Jp
Slot Zeus
Mpo Slot
Bëhuni gati të paguani shumë më tepër për iPhone 15 Ultra - Koha News
Bëhuni gati të paguani shumë më tepër për iPhone 15 Ultra 1

iPhone 15 Ultra i ardhshëm ka trazuar industrinë e IT-së dhe ka zëra dhe informacione të shumta rreth telefonit të ri, duke përfshirë edhe çmimin e tij të mundshëm.

Një rritje e tillë do të përfaqësonte rritjen më të madhe të çmimeve në historinë e gjeneratës së iPhone dhe do të ishte tronditëse për shumë përdorues të markës së njohur të telefonave.

Kur bëhet fjalë për arsyen e rritjes kaq të madhe të çmimit, LeaksApplePro sqaron se do të ndikohet nga rritja e kostove të prodhimit dhe inflacionit, si dhe nga nevoja për të ruajtur çmimin e shitjes.

Për më tepër, iPhone 15 Ultra pritet të vijë me një numër përmirësimesh dhe veçorish të reja, duke përfshirë materiale me cilësi më të lartë si titan. Thashethemet e mëparshme kanë sugjeruar se Ultra do të jetë një anëtar i ri i linjës së iPhone dhe se nuk do të ketë model bazë të iPhone 15.

Sipas informacioneve të rrjedhura, iPhone 15 Ultra do të ketë 256 GB hapësirë ​​ruajtëse (dyfishi i asaj të modelit aktual). Priten gjithashtu dy kamera të përparme dhe një port USB-C me shpejtësi Thunderbolt 4 që do të zëvendësojë portin Lightning.

Mbetet për t’u parë se si do të pozicionohet pjesa tjetër e modeleve të iPhone 15 në treg për sa i përket çmimit, por është e mundur që çmimi më i lartë i iPhone 15 Ultra të ketë një efekt shoqërues në pjesën tjetër të linjës.

By vull