Slot Thailand
Slot Thailand
Toto Macau
Slot88
Slot Ovo
Slot Ovo
Anti Rungkad
Depo Slot
Slot Jp
Slot Zeus
Mpo Slot
Bejta për ditën e Evropës: Uroj që shumë shpejt këtë datë ta shënojmë si shtet anëtar i BE-së - Koha News
Bejta për ditën e Evropës: Uroj që shumë shpejt këtë datë ta shënojmë si shtet anëtar i BE-së 1

“Dita e Evropës është data kur u hodh hapi i parë drejt krijimit të Bashkimit Evropian. BE filloi të festonte ditën evropiane më 9 maj në përkujtim të Deklaratës Schumanit të vitit 1950.

Për nderë të kësaj dite, nën kujdesin e
Ambasadorit Bashkimit Evropian në Shkup, Samuel Zhbogar sot u organizua një manifestim rasti. Ishte kënaqësi të jem në mesin e të ftuarve.

Uroj që shumë shpejt këtë datë ta shënojmë si shtet  anëtar i BE-së, bashkë me Shqipërinë dhe Kosovën

Urime” – thotë nënkryetari i integristëve z. Nevzat Bejta

By vull