Slot Thailand
Slot Thailand
Toto Macau
Slot88
Slot Ovo
Slot Ovo
Anti Rungkad
Depo Slot
Slot Jp
Slot Zeus
Mpo Slot
Bekteshi: Çmimi i naftës do të jetë nën 75 denarë - Koha News
Bekteshi: Çmimi i naftës do të jetë nën 75 denarë 3

Çmimi i naftës do të jetë nën 75 denarë, njoftoi sot ministri i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi.

Bekteshi: Çmimi i naftës do të jetë nën 75 denarë 4

Siç tha Bekteshi në një konferencë për media në Qeveri, për vetëm një javë çmimi i dizelit është ulur për gati 4.5 denarë.

-Në vetëm një javë çmimi i dizelit është ulur për gati 4,5 denarë dhe ai trend do të vazhdojë edhe këtë javë. Po i rikthehemi çmimit të karburanteve nga shkurti i vitit të kaluar, i cili do të ndikojë pozitivisht në uljen e inflacionit, përfundoi ministrja. 

By vull