Masat për kufizimin e çmimeve të produkteve japin një rezultat të shkëlqyer dhe jam i bindur se deri më 10 nëntor do të kemi analizat e plota për të gjitha produktet që mbulon vendimi, tha sot ministri i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi.

– Të paktën 15 ditë para afatit, qytetarët dhe kompanitë do të njoftohen nëse do të vazhdojnë të jenë të vlefshme. Në rast se gjykojmë se duhet të vazhdojnë të jenë të vlefshme, do të jenë të vlefshme të paktën deri në fund të vitit, tha Bekteshi duke iu përgjigjur pyetjes së një gazetari gjatë pushimit të aktivitetit të biznesit SUBEX – Suppliers Balkan Expo, që po mbahet. sot dhe nesër në Shkup në Shkup, organizuar nga Delegacioni i Ekonomisë Gjermane në Maqedoninë e Veriut (AHK).

By vull