Kryetari i komunës së Sarajit Blerim Bexheti mbështet aktivitetet e shoqatave bjeshktare të cilat promovojnë shtigjet malore duke sjell edhe vizitorë nga vendet e ndryshme.

Postimi i plotë:

⛰️Sot në Matkë, Uninoni i Shoqatave Bjeshkatare, nën patronazhin e Shoqatës DARDANIA – Shkup bëri aktivitetin e parë, ecjen promovuese të emëruar “Shtigjet e Bashkimit”.

Në këtë aktivitet u bë ecja e shtegut deri në majën e Matkës, që është në lartësi mbidetare prej 1044 m, në gjatësi prej 10-12 km në dy drejtime, ku morën pjesë afër 400 persona nga shoqata të ndryshme nga vendi dhe rajoni.

Komuna e Sarajit do të vazhdoj me përkrahjen e shoqatave bjeshkatare në komunën tonë, të cilat ndikojnë në promovimin e shtigjeve malore dhe nxisin vizitorë nga vende të ndryshme.

By vull