Koha News

Ke Çfarë Lexon!

Bianca nuk ndalet, vjen projekti i ri ‘Dashuri në pandemi’

1 min read
Spread the love

Bianca Junzell ka ardhur me projektin e ri muzikor.

Në kanalin Youtube, ajo ka hedhur këngën me një titull interesant e që është ‘Dashuri në pandemi’.

Teksti u shkrua nga vet këngëtarja, kurse, muzika u bë nga Granit Gashi dhe Darddy.

‘Dashuri në pandemi’ u finalizua me klip XL Films.

Verified by MonsterInsights