Slot Thailand
Slot Thailand
Toto Macau
Slot88
Slot Ovo
Slot Ovo
Anti Rungkad
Depo Slot
Slot Jp
Slot Zeus
Mpo Slot
Binance: Bitcoin rikthehet në jetë , ngjitet mbi 24,780 euro - Koha News
Binance: Bitcoin rikthehet në jetë , ngjitet mbi 24,780 euro 1

Në orën 15:30 të ditës së sotme, Bitcoin u vlerësua në 24,782.22 € në bursën më të madhe në botë të kriptomonedhave Binance. Vlera e Bitcoin është rritur me rreth 1.17 për qind në 24 orët e fundit.

Bitcoin është rikthyer në një rritje të butë pas një kohe të gjatë dhe po rimëkëmbet ngadalë pas goditjes së padive nga rregullatorët amerikanë (SEC) kundër shkëmbimeve më të mëdha të kriptove Binance dhe Coinbase.

Vëllimi i përgjithshëm i tregtimit të Bitcoin në 24 orët e fundit është 11.13 miliardë euro, që është më pak se dje.

By vull