Slot Thailand
Slot Thailand
Toto Macau
Slot88
Slot Ovo
Slot Ovo
Anti Rungkad
Depo Slot
Slot Jp
Slot Zeus
Mpo Slot
Bitcoin ka kaluar 30,000 dollarë - Koha News
Bitcoin ka kaluar 30,000 dollarë 1

Tregjet e kriptomonedhave tregtuan më lart të premten me mbi 4 për qind fitime në kapitalin e kriptomonedhave gjatë 24 orëve të fundit. Bitcoin u rrit 2.30 për qind në 30,786 dollarë, ndërsa Ethereum u rrit 10,5 për qind për të kapërcyer 2,000 dollarë.

Një rritje e kriptomonedhave përkoi me një rimëkëmbje të stoqeve në SHBA të martën, pasi shqetësimet për dështimet e bankave u lehtësuan dhe të dhënat e inflacionit të shkurtit të publikuara në të njëjtën ditë erdhën në përputhje me pritjet.

Herën e fundit që Bitcoin arriti në 31,000 dollarë ishte në qershor 2022. Gjithashtu, ky është fitimi më i madh i Ethereum që nga maji i kaluar.

Kapitalizimi i tregut i Bitcoin, kriptomonedha më e madhe në botë, ishte rreth 595 miliardë dollarë. Dominimi i Bitcoin është aktualisht 46.30 për qind, sipas CoinMarketCap.

By vull