Bizmesmeni Lavdrim Beadini i dhënë dhe pas futbollit, ndjek nga VIP Allianz ndeshjen mes Bayern – Salzburg

2 min read

Ai është një nga personazhet që përfolet shumë kudo që merr pjesë. Një pasion i madh i Lavdrim Beadinit është edhe udhëtimi dhe vizita në vende të ndryshme të botës dhe shijimi i plazheve më ekzotike që nga Azia e largët e deri në Afrikë e Amerikën Latine. Ai shpesh herë ka treguar aventurat e tij për të vizituar të gjithë vendet e botës duke e vulosur këtë radhë mes dy kontinenteve për të parë kulturën e këtij ishulli dhe për të mësuar më shumë për këta njerëz dhe është shfaqur teksa shijon plazhet e bukura. Ëndrra e tij do të vazhdojë edhe në të ardhmen, për të vizituar çdo cep të botës dhe për të parë kulturat, traditat dhe gjithçka çka tjetër të fiseve në këtë botë dhe për të ndarë me gjithë publikun, gjë që e bën akoma sot e kësaj dite. Mauritius është një parajsë në vete ku gjithçka që sheh në ëndërr mund të shijosh në këtë ishull mes dy kontinenteve dhe këtë e ka shpërndarë shpesh me ndjekësit e tij derisa ky vend që e ka vizituar nga afër është një ëndër për të gjithë. Me këtë, biznesmeni nga Tetova Lavdrim Beadini vite më parë kishte sfiduar edhe ish kryeministrin e Kosovës me vizitat në Mauritius. I përfolur shumë në pjesën e shoubizit, biznesmeni i njohur tashmë merr pjesë në evente shumë të rëndësishme edhe nëpër botë, e loja e fundit që do mbahet më 8 Mars atë do e gjejë në VIP Allianz Arena. 8 Mars atë e gjenë në lojën mes Bayern – Salzburg pasiqë në VIP Allianz Arena mbahet ndeshja futbollistike pasiqë biznesmeni i njohur Lavdrim Beadini krahas suksesit në biznes është i dhënë edhe pas futbollit si një tifoz i flaktë i fushave të blerta.