BLERTON SULEJMANI KAMPION I MAQEDONISË, NË PIEDESTAL SHOQËROHET NGA DRIN LIMANI DHE AMIN OSMANI!

1 min read

Sot në Gostivar (26.11.2022) u mbajt Kampionati Shtetëror për kadet, junior dhe senior të rinj U-21.
Shkëndija morri pjesë me pesë garues nën udhëheqje të trajnerit Veton M. Murati dhe shenoi këto rezultate:
– BLERTON SULEJMANI vendi i parë 🥇, kadet -70 kg
– DRIN LIMANI vendi i tretë 🥉, junior -61 kg
– AMIN OSMANI vendi i tretë 🥉, kadet +70 kg
Ndërsa nesër në Tiranë, në Kampionatin Mbarëkombëtar për nder të 28 Nëntorit, të pesë garuesit Drin Limani, Bleri Zeqiri, Asim Kadriu, Drin Limani, Amin Osmani dhe Blerton Sulejmani do i bashkangjiten pjesës tjetër të ekipit që udhëhiqet nga trajnerët Veton B. Murati dhe Vegim Murati ku do prezentojnë klubin bashkërisht me garuesit më të rinj.