Home Vendi Borelj: Marrëveshja është arritur në fund të shkurtit dhe sot është biseduar...

Borelj: Marrëveshja është arritur në fund të shkurtit dhe sot është biseduar se si të zbatohet

0

Përfaqësuesi evropian Jozep Borelj iu drejtua publikut pas më shumë se 12 orësh negociatash në Ohër me presidentin e Serbisë, Aleksandar Vuçiq dhe kryeministrin e Kosovës, Albin Kurti.

Përfaqësuesi evropian Jozep Borelj iu drejtua publikut pas më shumë se 12 orësh negociatash në Ohër me presidentin e Serbisë, Aleksandar Vuçiq dhe kryeministrin e Kosovës, Albin Kurti.

Pas 12 orësh kemi një marrëveshje se si do të zbatohet marrëveshja, tha ai.

“Kosova dhe Serbia kanë rënë dakord për aneksin për zbatimin e marrëveshjes”, ka konfirmuar Borelj.

Borelj tha se marrëveshja dhe aneksi konsiderohen të konfirmuara.

Previous articlePresidenti serb Aleksandar Vuçiq tha se në Ohër është arritur një marrëveshje (VIDEO)
Next articleAli Ahmeti: Inkurajoj palët të vazhdojnë këtë rrugë të mbarë me besueshmëri të plotë në faktorin ndërkombëtar deri në vendosjen e nënshkrimit në marrëveshjen finale në Bruksel