Koha News

Ke Çfarë Lexon!

Bosançiç dhe Kadriu nuk janë më pjesë e Struga Trim Lum

1 min read
F.C. Struga njofton për përfundimin e bashkëpunimit me mesfushorin Nemanja Bosançiç dhe futbollistin ofenziv, Florian Kadriun.
▶️ Drejtuesit e klubit dhe #Bosançiç kanë rënë dakord që të ndajnë rrugët, ndërsa bashkëpunimi është ndërprerë me marrëveshje të dyanshme.
▶️ F.C. Struga shpreh publikisht mirënjohjen për #Bosançiç për përkushtimin e tij me fanellën e skuadrës tonë, ashtu që neve si klub dëshirojmë shumë fat dhe suksese në të ardhmen, njëjtë edhe #Kadriut, të cilit i përufndoi kontrata me ekipin tonë.

Verified by MonsterInsights