Slot Thailand
Slot Thailand
Toto Macau
Slot88
Slot Ovo
Slot Ovo
Anti Rungkad
Depo Slot
Slot Jp
Slot Zeus
Mpo Slot
Bosançiç dhe Kadriu nuk janë më pjesë e Struga Trim Lum - Koha News
Bosançiç dhe Kadriu nuk janë më pjesë e Struga Trim Lum 3
F.C. Struga njofton për përfundimin e bashkëpunimit me mesfushorin Nemanja Bosançiç dhe futbollistin ofenziv, Florian Kadriun.
▶️ Drejtuesit e klubit dhe #Bosançiç kanë rënë dakord që të ndajnë rrugët, ndërsa bashkëpunimi është ndërprerë me marrëveshje të dyanshme.
▶️ F.C. Struga shpreh publikisht mirënjohjen për #Bosançiç për përkushtimin e tij me fanellën e skuadrës tonë, ashtu që neve si klub dëshirojmë shumë fat dhe suksese në të ardhmen, njëjtë edhe #Kadriut, të cilit i përufndoi kontrata me ekipin tonë.
Bosançiç dhe Kadriu nuk janë më pjesë e Struga Trim Lum 4

By vull