91 vjeçari merr abdes me uj të ngrirë, bora dhe akulli nuk i pengojnë të falet (VIDEO)

vull

91 vjeçari merr abdes me uj të ngrirë, bora dhe akulli nuk i pengojnë të falet.

91-vjeçari Şerif Mehmet Erdem, i cili jetonte në fshatin Çeribaşı të rrethit Büyükorhan të Bursas, udhëton me një këmishë me mëngë të shkurtra edhe në dimër të ftohtë.

Njeriu i vjetër që e urren ngrohjen nuk mban veshje te trasha. Şerif Mehmet Erdem, i cili urren nxehtësinë, nuk ulet në dhomën e furrës në shtëpi !

Leave a Reply

Next Post

Gati partia e re shqiptare në Maqedoni

Partia e re e cila që një kohë të gjatë është paralajmëruar këtyre ditëve pritet të nisë aktivitetet. Ajo është emërtuar si Partia e Popullit (PP) si partie konservatore e qendrës së djathtë, e cila siç thuhet ka si objektiv themelor garantimin dhe respektimin e lirive dhe të drejtave bazë […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: