Afrim Gashi pjesëmarrës në seminarin regjional të organizuar nga NDI në Pragë

vull

Kryetari i partisë politike “ AlternAtivA”, Afrim Gashi, ditë më parë ka qëndruar në kryeqytetin e Republikës Çeke, Pragë, ku ka qenë pjesëmarrës në seminarin rajonal të organizuar nga organizata ndërkombëtare NDI. Në mesin e shumë politikanëve, ekspertëve ndërkombëtarë dhe diplomatëve të huaj, kryetari i AlternAtivA-s, Afrim Gashi, në seminarin me temë “ Effective Lawmaking and Legislative Trasparency”, ka qenë edhe bashkëbisedues dhe i vetmi politikan shqiptarë nga Maqedonia, ku janë diskutuar tema të ndryshme për vendin dhe rajonin.

Next Post

Zëvendëskryeministri Osmani nesër do të mbajë brifing formal me përfaqësuesit e informimit publik

Nesër,  Zëvendëskryetari i Qeverisë për Çështje Evropiane, Bujar Osmani, do të mbajë brifing formal me përfaqësuesit e informimit publik. Brifingu do ti mbulojë temat aktuale si: statusi i realizimit të reformave të Planit 18, cilësia dhe dinamika e tyre; përmbledhje të vizitave institucionale përgjegjëse për implementimin dhe zbatimin e reformave, veçanërisht formimin […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: