Next Post

Drejtori Memedi dhe kryeministri Zaev inspektojnë punimet në Krivogashtani-Zhitoshë

Kryeministri i RMV-së, Zoran Zaev së bashku me drejtorin e NP “Rrugët e Maqedonisë së Veriut”, Bekim Memeti, sot kanë inspektuar punimet në aksin rrugor Krivogashtani-Zhitoshë. “Investojmë në projekte infrastrukturore për të përmirësuar kushtet e jetesës së qytetarëve, për një standard më të lartë jetese dhe një përshpejtim të zhvillimit […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: