Ansambli Nacional i këngëve e valleve popullore shqiptare në RMV mori pjesë në Festivalin e 22 – të ndërkombëtar të folklorit në Bujukçekmexhe të Turqisë

vull

Këto ditë u mbajt online Festivali i 22 – të ndërkombëtar i folklorit në Bujukçekmexhe të Turqisë. Ansambli ynë u prezantua me vallen “ Malësorja” në dy netët kryesore të festivalit me ç’rast u nda një çertifikatë dhe ftesë e pjesëmarrjes së trupës në vitin 2022. Ky festival ëshë dëshmi që artistët tanë po prezantojnë me sukses kulturën autoktone të shqiptarëve të Maqedonisë së Veriut e cila po zgjon interes tek organizatorët ndërkombëtarë dhe po pëlqehet nga publiku brenda e jashtë vendit.

Next Post

Zv.drejtori Dehari: Kemi vendosur ndalesë të tërësishme në male, gjoba nëse nuk respektohen masat

Përmes një njoftimi në opinion. zëvendësdrejtori i Pyjeve Kombëtare, Berat Dehari ka bërë të ditur se si ndërmarje kanë vënë ndalesë të tërësishme për lëvizje në male si dhe gjoba për të gjithë ata që nuk i respektojnë. Ja njoftimi: Duke pasur parasysh rritjen e rrezikut të zjarreve pyjore në […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: