BE do të punojë me talebanët, por nuk do të nxitojë t’i njohë ata si qeveri të re

vull

Bashkimi Evropian do të duhet të punojë me talebanët, por nuk do të nxitojë në njohjen zyrtare të grupit militant islamik si sundimtar të ri të Afganistanit, tha sot shefi ekzekutiv i Komisionit Evropian Azi-Paqësori Gunnar Wiegand.

Ai tha se marrëdhëniet zyrtare do të krijoheshin vetëm nëse talebanët do të plotësonin një numër kushtesh, duke përfshirë respektimin e të drejtave të njeriut dhe qasjen e pakufizuar në punonjësit e ndihmës.
Next Post

Iliret e dikurshëm të Austrisë së sotme

Shkruan: Fahri Xharra Kjo është harta gjeografike dhe politike e Austrisë së sotme. Aty i kemi miqt tanë austriak të cilët që shumë e shumë kohë na mbështesin . Na e mundësuan Shqipërinë e Vlores ,1912 , na njohen pavarësinë e Kosovës dhe kohë pas kohe japin shenja që janë […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: