Bush dënon trazirat: Kështu kundërshtohen rezultatet e zgjedhjeve në republikat e bananeve

vull

Ish Presidenti i Shteteve të Bashkuara George W. Bush ka dënuar protestat e dhunshme në Uashington, D.C., dhe tha se kjo është një mënyrë për të kundërshtuar rezultatet e zgjedhjeve në republikat e bananes.

“Unë jam i tmerruar nga sjellja e pamatur e disa udhëheqësve politikë që nga zgjedhjet dhe mungesa e respektit për institucionet tona, traditat tona dhe zbatimin e ligjit ,” tha Bush.

 

Next Post

Seanca për miratimin e rezultateve të zgjedhjeve në SHBA do të vazhdojë sot

Kryetari Nancy Pelosi njoftoi sonte se sesioni për miratimin e rezultateve të zgjedhjeve presidenciale të SH.B.A.-së do të vazhdojë sonte në 20:00 me kohën e Sh.B.A. “Në konsultim me udhëheqësit Hoyer dhe Cliburn dhe pas bisedimeve me Pentagonin, Departamentin e Drejtësisë dhe nënkryetarin, ne kemi vendosur që duhet të vazhdojmë […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: