Cryptocurrency po rritet përsëri, pasi arriti një minimum vjetor muajin e kaluar

vull

Bitcoin më i popullarizuar i kriptomonedhave është rritur në vlerë ditët e fundit dhe kjo kriptomonedhë aktualisht tregtohet me një çmim prej 37,335 dollarë.

Gjatë 24 orëve të fundit, çmimi i bitcoin është lëvizur midis $ 36,000 dhe $ 37,300, me rritje prej 1.6 përqind.

Kapitalizimi i tregut të bitcoin aktualisht qëndron në gati 700 miliardë dollarë.

Tregu i kriptomonedhave ra ndjeshëm muajin e kaluar pasi çmimet për pothuajse të gjitha kripto-valutat ranë pasi disa tregues negativë ndikuan në çmimin e tyre, veçanërisht deklaratat negative të Elon Musk dhe vendimin e komisionit rregullator kinez për të ndaluar transaksionet. Kishte investitorë të tjerë me ndikim që dhanë komente negative se kriptomonedhat, veçanërisht bitcoin, janë jashtëzakonisht të paqëndrueshme dhe shumë të pasigurta.

E gjithë kjo ka ndikuar dhe ndikon ende në vlerën e kriptovalutave, e cila është përgjysmuar pothuajse përgjysëm muajin e kaluar.

Next Post

Çmimet e aranzhimeve turistike janë rritur

Marrëveshjet turistike për sezonin e  verës janë rritur në mënyrë dramatike. Sidomos kur bëhet fjalë për Greqinë.  Krahasuar me vitet e mëparshme, çmimet janë rritur me 20 deri në 30 për qind.  Qytetarët tani përdorin kuponët e vitit të kaluar, por agjencitë e udhëtimit janë pjesërisht të kënaqur me kërkesën […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: