Danimarka ratifikon Protokollin për anëtarësimin e RMV

vull

Në Parlamentin e Danimarkës pa asnjë votë kundër e ratifikoi Protokollin për anëtarësimin e plotë të Republikës së Maqedonisë së Veriut në NATO.

“Vendimet e vështira që u miratuan janë për të ardhmen. Hyrja në NATO nuk do të thotë vetëm siguri dhe stabilitet, por me vete sjell edhe avancim, përparim, ekonomi të fortë, jetë më të mirë për të gjithë dhe perspektiva të hapura për të rinjtë”, thuhet në njoftimin e LSDM-së, që njofton për këtë zhvillim.

Danimarka është vendi i nëntë që e ratifikon Protokollin për anëtarësimin e Maqedonisë së Veriut në NATO.

Next Post

Certifikohen pjesëtarët e Forcës së Sigurisë të Kosovës për përdorimin e pajisjeve të frenimit

Sot në kazermën “Skënderbeu” në Ferizaj u mbajt ceremonia e certifikimit të 4 pjesëtarëve të FSK-së, të cilët ndoqën trajnimin “ Testimi i sistemit të frenimit të kamionëve 5 tonësh ”, të realizuar nga rreshter majori Stefan Stieber i Ushtrisë gjermane nën përkujdesjen e përgjegjësve të Qendrës për Stërvitje Specialistike. […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: