Dikur një destinacion i njohur turistik, sot është vendi me rrezikun më të lartë për udhëtime

vull

Vietnami ka qenë prej kohësh një destinacion popullor turistik, por kjo ka ndryshuar që nga pandemia e koronavirusit.

Ishte pandemia e koronavirusit që e vendosi këtë vend në listën e vendeve me rrezikun më të lartë të infeksionit të mundshëm.

Vietnami në listën e CDC (Qendra për Kontrollin dhe Parandalimin e Sëmundjeve) është aktualisht destinacioni i vetëm në botë me rrezikun më të lartë të udhëtimit.

Vietnami është në kategorinë e katërt me rrezik shumë të lartë udhëtimi dhe renditja është bazuar në numrin e të infektuarve në 28 ditët e fundit për 100 mijë banorë.

Vietnami ka pothuajse 500 infeksione të reja për 100,000 banorë.Ndonëse në nivel global numri i rasteve të infektimit me koronavirus është në rënie, ekspertët paralajmërojnë se pandemia ende nuk ka përfunduar dhe se masat dhe paralajmërimet epidemiologjike duhet të ndiqen nga institucionet kompetente.

Next Post

Kroacia po kërkon nga Shtetet e Bashkuara një nga sistemet më të mira kundër avionëve

Nuk mund ta durojmë më këtë situatë. Ky ishte një kërcënim i pastër dhe i qartë për t’iu përgjigjur. Ne do ta ngremë këtë çështje në të gjitha organet e NATO-s dhe BE-së dhe do të punojmë për të rritur gatishmërinë që avionë të tillë të neutralizohen në një vend të sigurt dhe të […]

Subscribe US Now