Dorëzohet “Ludo”, e vendos edhe flamurin e Kosovës (Foto)

vull

Loja e famshme “Ludo King” është bërë pjesë e pothuajse çdo përdoruesi të telefonave të mençur.

Në Kosovë kjo lojë ka gjetur një përdorim të madh duke u shëndrruar në një nga më të pëlqyerat e kohës.

Në përditësimin e ri, “Ludo” ka vendosur edhe flamurin e Kosovës.

Kjo sigurisht është bërë për shkak të përdoruesve të shumtë të kësaj loje në shtetin më të ri të Evropës.

Next Post

Gjashtë vjet pa rektorin e parë të Universitetit të Tetovës, Prof. Dr. Fadil Sulejmani

Nga Abdulla Mehmeti Sot mbushen 6 vjet nga shuarja e Rektorit të parë të Universitetit të Tetovës, Prof. dr. Fadil Sulejmani. Fadil Sulejmani u lind më 5.12.1940 në katundin Bozovcë të Malësisë së Tetovës. Arsimin fillor e kreu në vendlindje dhe në qytetin e Tetovës, kurse shkollën e mesme e […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: