Elon Musk duket se është shënjestra e Anonymous

vull

Ekipi i hakerëve lëshoi ​​një video në të cilën i drejtohet CEO i Tesla dhe Space X, Elon Musk, për “kontroll të vazhdueshëm” në tregun e kriptovalutave.

Ata i thanë atij se njerëzit kishin filluar ta shihnin atë si “një tjetër pasanik narcisist i dëshpëruar për vëmendje”. Mesazhi i tyre vjen pasi Musk shkroi përsëri në Twitter në lidhje me bitcoin të premten, pas së cilës ra çmimi i kriptomonedhës më të madhe.Ata i thanë Musk se cicërimat e tij këtë javë treguan “neglizhencë të dukshme të punëtorit mesatar”, i cili dëshironte të përmirësonte jetën e tij duke investuar në monedha të kriptuara.

“Ju mund të mendoni se jeni personi më i zgjuar në dhomë, por tani keni gjetur një të sheshtë. Ne jemi anonimet. Ne jemi një legjion. “Na prit”, thonë ata në video.

Next Post

Të jetosh jashtë civilizimit modern: Njihu me fisin Piraha - fisi më i lumtur në botë

Në xhunglën e Amazonës fshihet fisi Piraha me rreth 400 anëtarë të njohur si fisi më i lumtur në botë. Përkundër besimit të vendosur se gjumi është i mirë për trupin e njeriut, këta njerëz të pazakontë e konsiderojnë atë të dëmshëm dhe kjo ju bën të dobët dhe të […]

Subscribe US Now