Forum ekonomik i Vjenës – perspektiva të reja për RMV-në

vull

Delegacioni qeveritar i kryesuar nga kryeministri Zoran Zaev, sot do të marrë pjesë në Forumin ekonomik të Vjenës “Bisedime ekonomike të Vjenës – perspektiva të reja për Republikën e Maqedonisë së Veriut”.

Delegacioni, në të cilin marrin pjesë zëvendëskryeministri i obliguar për Çështje ekonomike, Koço Angjushev, ministri i Financave Dragan Tevdovski, si dhe ministri i Arsimit dhe Shkencës Arbër Ademi në forum, përveç diskutimit për mundësitë për investim në Maqedoninë e Veriut, do të realizojnë edhe takime me përfaqësues të kompanive austriake me renome.

Në Vjenë, është paraparë takim i kryeministrit Zaev me euroakomisarin Johanes Han.
Next Post

Duka: Mirëmbajtja e ambientit të pastër është detyrë patriotike e çdo qytetari

“Sot ditë e diell, aksion ekologjik me rininë dhe me banorët e lagjes Venec nji. Pastrimi i gërmadhës së ish internatit e cila katër vjet me radhë ishte burim i shumimit të qenve endacak dhe i infeksioneve të ndryshme. U pastrua edhe deponia e egër në afërsi të ndërtesave nga […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: