Gjermania: I dëshirojmë mirëseardhje Maqedonisë së Veriut si partneri më i ri i NATO-s

vull

Ministria e Punëve të Jashtme e Gjermanisë sot uroi nënshkrimin e Protokollit aderues së Republikës së Maqedonisë për anëtarësim në Aleancën Veriatlantike, duke i shprehur mirëseardhje partnerit të ri të NATO-s.

“Republika e e ardhshme e Maqedonisë së Veriut është në rrugë që të bëhet aleate e NATO-s. Protokolli aderues është nënshkruar, tani presim ratifikim nga secili vend anëtar. Falë marrëveshjes për emrin midis Shkupit dhe Athinës me padurim presim që t’i dëshirojmë mirëseardhje partnerit të ri të NATO-s”, thuhet në profilin në Twitter të MPJ-s gjermane.

Next Post

Arben Asllani, 33 vjeçari nga Shkupi ende i zhdukur

Faik Arsllani, (33) nga Shkupi, njofton edhe një herë për zhdukjen e vëllaut të tij Arben Arsllanit, 33-vjeçar, i cili me 23 janar të këtij viti, rreth ores 22 e 30 është larguar nga banesa e tij në lagjen Veri të Shkupit. Faik Asllani shkruan se prej atij momenti nuk […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: