Josep Borrell do të zëvendësoj Federica Mogherini

vull

Këshilli Evropian ka emëruar Ministrin e Jashtëm të Spanjës Josep Borrell si kreun e diplomacisë evropiane. Ai do të zëvendësojë Federica Mogherini si shefe për politikën e jashtme të BE-së transmeton KohaNews.

Këshilli emëroi Borrell pas miratimit të Presidentit të sapozgjedhur të Komisionit Evropian Ursula von der Leyen. Zgjedhja do të vërtetohet edhe nga ana e parlamentit Evropian, së bashku me të gjithë anëtarët e Komisionit Evropian. /KohaNews

Next Post

Izmit Nura e nis me Shqip punën si zv.drejtor në Agjencionin për Rini dhe Sport

Izmit Nura e nis detyrën e re si zv.drejtor në Agjencionin për Rini dhe Sport me një hap konkret dhe dinjitoz. Në ditën e dytë si një nga drejtuesit e këtij institucioni, Nura ka prezantuar tabelën e re në hyrje të objektit në tregjuhësi. Në gjuhën maqedone, shqip dhe anglisht, […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: