Kadetja e FSK-së në Akademinë Ushtarake Amerikane emërohet në zingjirin komandues të kadetëve të West Point-it

vull

Arelena Shala, kadete e Forcës së Sigurisë të Kosovës, në bazë të rezultateve të shkëlqyera gjatë studimeve në Akademinë Ushtarake Amerikane ,,West Point’’ në Nju Jork, është emëruar rreshtermajor i Komandës së Regjimentit në zingjirin komandues të kadetëve të Akademisë Ushtarake, si e vetmja kadete ndërkombëtare, në mesin e 4400 kadetëve sa ka Akademia më elitare amerikane.

Kadetët nga Kosova, Arelena Shala dhe Ylli Dalladaku, janë dy kadetë të cilët kanë filluar studimet në këtë akademi në vitin shkollor 2016/2017. Certifikatën e pranimit në këtë akademi, asokohe ua pat dhënë solemnisht ambasadori amerikan në Kosovë.

Next Post

Komuna e Çairit me apel: "Ndihmo për ambient më të pastër, fillo nga vetja dhe familja jote! Respekto punën e sinqertë të punëtorëve!"

Shërbimet komunale për mirëmbajtjen e pastërtisë publike ndodhen në terren duke kryer punën më të çmueshme në shërbim të shëndetit tonë – pastrimin e rrugëve nga mbeturinat e hudhura aty ku nuk e kanë vendin dhe padyshim se meritojnë respektin e të gjithëve. Puna e tyre e sinqertë nuk e […]

Subscribe US Now