Kamarierja tregoi mesazhin e neveritshëm që mysafiri i la asaj një bakshish prej 1.000 dollarësh

vull

Një kamariere ndau një fotografi në Reddit të një mesazhi të tmerrshëm që një klient i la asaj një bakshish prej 1.000 dollarësh (rreth 6.500 kuna).

Siç shpjegoi ajo, ajo i dha blerësit një faturë në vlerë prej 129 dollarë (rreth 800 kuna) dhe u befasua shumë kur pa që burri kishte lënë një shumë më të madhe parash pas.

 

Megjithatë, kur ajo hodhi një vështrim më të afërt në faturë, ajo kishte diçka për të parë. Një mesazh shumë shqetësues dhe i papërshtatshëm ishte shkruar mbi të.

“Thithkat e bukura, princeshë, më telefononi,” shkroi ai pranë numrit të tij të telefonit dhe firmosi veten si “mjeshtër”.

Komentues të shumtë në Reddit nuk e fshehën mosbesimin e tyre me lëvizjen e klientit.

“Vajzë e varfër,” shkroi një përdorues.

“Do të ndihesha aq i ndotur nëse do të merrja këtë mesazh,” shtoi komentatori.

Të tjerë, ndërkohë, kanë sugjeruar që e ashtuquajtura bakshish është vetëm një mashtrim dhe se klienti nuk do të lejohet nga kompania e kartave të kreditit që ai ka paguar për të lënë një bakshish më të madh se fatura.

“Ai ndoshta e ka bërë këtë në të kaluarën duke e ditur se sistemi i kartave të kreditit do të zbresë shumën sepse është më e lartë se fatura, dhe ata nuk mund të vënë një shumë më të ulët sepse duhet të vendosin atë që është në faturë,” komentoi një person.

“Kështu ai e trajtoi kamerieren si plehra dhe doli nga ajo që supozohej të ishte të paktën një këshillë prej 20 dollarësh,” shtoi tjetri.

Next Post

Njerëzit qeshën me mbishkrimin para një kafeneje dalmate: "Gjyshja i la atij një trashëgimi"

Në faqen në Facebook Doza ditore e dalmatit mesatar, ndjekësit qeshën me foton e bërë para një kafeneje dalmate. Fotografia tregon një mbishkrim që u thotë klientëve potencialë se kafeneja është “e mbyllur për shkak të pasurisë”, dhe fotografia ka mbledhur më shumë se 1.000 pëlqime në më pak se […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: