Ku flenë të pasurit? Vende pushimesh që vetëm ata me pak fat mund t’i përballojnë

vull

Disa kompani për marrjen me qira të akomodimit kanë filluar të përdorin termin ultraluxus për të ndarë shtëpitë “e zakonshme” nga ato me të vërtetë të veçanta …

Next Post

Ministria e Kulturës shpalli thirrje publike për përgatitjen e Listës së  artistëve dhe personave të tjerë të cilët kryejnë veprimtari në kulturë

Ministria e Kulturës, në bazë të nenit 3 paragrafit (7) të Ligjit për mbështetje financiare të qytetarëve me të ardhura të ulëta, shfrytëzuesve të pensionit, shfrytëzuesve të së drejtës së sigurisë sociale të personave të moshuar, të rinjve, prindërve të vetëm, fëmijëve pa prindër dhe kujdes prindëror, artistëve dhe personave të […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: