Ministri gjerman: Mos e bëni këtë nëse dëshironi të punoni në Gjermani

vull

Ministri i Punëve të Brendshme të Gjermanisë, Horst Seehofer është shprehur se ata persona që fshehin identitetin do të humbasin leje qëndrimin dhe do të marrin masa të rënda ndëshkuese.

Planet për këto masa sipas ministrit gjerman janë duke u përgatitur.

Ndërsa gazeta gjermane “Die Welt” ka shkruar se kush u jep të dhëna të gabuara autoriteteve për identitetin apo nënshtetësinë ose nuk bashkë ndihmon në sigurimin e pasaportës, nuk do të marrë në të ardhmen më “duldung”, e shqipëruar do të thotë leja e përkohshme e qëndrimit.

Ky person që ka mashtruar autoritet gjermane do të pajiset vetëm me një leje që shënon, se ai është i detyruar të largohet nga Gjermania.

Mësohet se me anë të kësaj mase Gjermania synon që të largohen të gjithë azilkërkuesit që nuk janë pranuar.

Next Post

Xhaferi: Nuk mund të ketë zgjedhje të parakohëshme parlamentare, nuk ka kohë

Kryeparlamentari Talat Xhaferi sonte në një intervistë për Tv21 është deklaruar në lidhje me zgjedhjet e parakohëshme parlamentare. “Nëse një parti kërkon zgjedhje të parakohëshme parlamentare duhet që të sigurojë shumicën për qeveri teknike, sipas marrëveshjes së Përzhinos ka afate të cilat nuk mund të respektohen dhe të ketë zgjedhje […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: