Një foto e një fëmije që theu zemrën e botës: Një nënë filmoi fshehurazi djalin e saj ndërsa ai po dëgjonte mësim në internet, sepse …

vull
0 0
Read Time:52 Second

Viti i ri shkollor ka filluar, por nuk të kujton asnjë shtator të mëparshëm.

Për shkak të pandemisë së koronavirusit, fëmijët pothuajse në të gjithë botën ndjekin mësimet në internet, përfshirë edhe në Amerikë.

Se sa i vështirë është ky ndryshim i madh për fëmijët, dëshmohet më së miri nga fotoja e një nxënësi që bëhet virale në Internet.

Në vend të klasës, një 6-vjeçar nga Xhorxhia filloi ditën e tij të parë të shkollës duke mësuar para kompjuterit përmes një platforme në internet.

“Djali im ishte aq i trishtuar sa nuk do të ndante tryezën e shkollës me miqtë e tij, pas së cilës ai uli kokën dhe filloi të qante”, tha nëna e tij Jane Combs, e cila nuk mund të heshte në lidhje me foton.

Kur pa se sa i trishtuar ishte, Jane e dinte që duhej të bënte diçka. Kështu që ajo e fotografoi atë dhe postoi foton në internet, me shpresën për të rritur ndërgjegjësimin për vështirësitë me të cilat përballen disa nxënës sepse nuk shkojnë në shkollë.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Jepen Çmimet Shtetërore të 8 Shtatorit

Në Kuvendin e Republikës së S. Maqedonia sot me rastin e Ditës së Pavarësisë u dha çmimet tradicionale “8 Shtatori” të cilat vlerësojnë atletë, trajnerë dhe punëtorë sportivë për arritjet në fushën e sportit. Çmimi për arritjet e jetës për kontributin e jashtëzakonshëm në zhvillimin dhe afirmimin e sportit këtë vit […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: